Home » WTA » Halep onderuit tegen Radwanska in Miami

Halep onderuit tegen Radwanska in Miami

Halep onderuit tegen Radwanska in Miami

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

De Miami Open (Verenigde Staten, $ 7 972 535) ziet de twee topreekshoofden bij de vrouwen vroegtijdig afdruipen. Zaterdag ging Simona Halep (WTA-1) onderuit in de derde ronde. 

Een dag nadat het tweede reekshoofd Caroline Wozniacki (WTA-2) moest inpakken tegen Monica Puig (WTA-82), moet nu ook het nummer één van de wereld vroegtijdig afscheid nemen van de Miami Open. Het Roemeense topreekshoofd nam het in de derde ronde op tegen Agnieszka Radwanska (WTA-32) die eerder al Alison Van Uytvanck (WTA-51) uit het toernooi knikkerde.

Het was de elfde ontmoeting tussen beide speelsters, het stond 5-5 in de onderlinge ontmoetingen. De eerste set was er een van wisselende kansen. Zowel Halep als Radwanska moesten een aantal keer hun opslag inleveren, maar het was de Roemeense die de bovenhand haalde.

In de tweede manche kon de 29-jarige Poolse, het voormalige nummer twee van de wereld, de opslag van Halep stevig aanpakken. Dit zette Halep sterk onder druk en Radwanska bracht de wedstrijd weer in evenwicht. Een gelijkaardig verhaal in de beslissende manche waarin Radwanksa de wedstrijd binnenhaalde na 1 uur en 44 minuten met 3-6, 6-2 en 6-3.

 

koen

koen

Meer nieuws