Home » Geen categorie » Halve finale voor Cagnina in Antalya

Halve finale voor Cagnina in Antalya

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Julien Cagnina (ATP-246) heeft zich kunnen plaatsen voor de halve finale van het ITF-toernooi van Antalya (Turkije, $ 25 000). Hij vocht zich voorbij Peter Torebko (ATP-600). 

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Cagnina en Torebko namen het voor de derde keer tegen elkaar op. Beide heren konden één keer winnen maar de Duitser won hun enige partij eerder dit jaar. De Belg was dus gewaarschuwd en begon het beste aan de partij. In de eerste manche volgenden de servicebreaks elkaar in sneltempo op. Enkel Cagnina slaagde erin om zijn opslag twee keer te behouden. De Belg haalde zo de eerste set binnen met 6-2.

De tweede manche was een heel ander verhaal. Torebko liet zich niet meer verrassen en het was Cagnina die het onderspit moest delven. Torebko won de tweede set met 3-6. Opnieuw een ander verhaal in de derde en beslissende set. Hierin was Cagnina ongenaakbaar en hij gaf de winst niet meer uit handen. Na twee uur en 38 minuten stonden de 6-2, 3-6 en 6-2 cijfers op het scorebord. In de halve finale neemt Cagnina het op tegen Jordi Samper-Montana (ATP-538). In de onderlinge ontmoetingen staat het 1-1.

koen

koen

MEER NIEUWS