Home » Geen categorie » Hamont-Achel zet Elise Mertens in de bloemetjes

Hamont-Achel zet Elise Mertens in de bloemetjes

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Hamont-Achel is trots op Elise Mertens (WTA-68). Onze landgenote wordt vrijdag gehuldigd door het stadsbestuur omwille van haar knappe prestaties de afgelopen maanden.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

De 21-jarige Mertens heeft er een knap parcours opzitten: ze won het WTA-toernooi van Hobart, zorgde voor het beslissende punt in de Fed Cup-ontmoeting tegen Roemenië en maakte een sprong naar de 68e plaats op de WTA-ranking.

Het stadsbestuur is bijzonder trots op Mertens en zet de speelster op 31 maart om 19u in de bloemetjes op de tennisclub van Hamont, waar Mertens als jong meisje haar eerste tennisveld betrad. Na de huldiging zal ze ook enkele balletjes slaan met de huidige jeugdspelers en uiteraard kan er ook een glaasje gedronken worden.

Burgemeester Theo Schuurmans licht de huldiging toe: “Onze stad heeft de eer om verschillende knappe sporters tot haar inwoners te mogen rekenen”, zegt burgemeester Theo Schuurmans. Zij zijn vaak een voorbeeld voor andere sportievelingen en verdienen het om de nodige erkenning en aanmoediging te krijgen.”. Schepen van sport Ben Schuurmans treedt hem bij “Wat Mertens de voorbije maanden heeft gepresteerd is van absolute wereldklasse. Het is dan ook met zeer veel plezier dat we haar vrijdag uitgebreid vieren. Het belooft een schitterende avond te worden, iedereen is welkom!”

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS