Home » Nieuws » Heb jij al gestemd op de Tennisplaza België/Belgique Awards 2017?

Heb jij al gestemd op de Tennisplaza België/Belgique Awards 2017?

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

De laureaten van de vijfde editie van de Tennisplaza België/Belgique Awards worden op 27 december bekendgemaakt. Heb jij al gestemd? Jij beslist wie wint én… maakt kans op een mystery tennisprijs!

Stemmen kan nog t.e.m. 24 december 2017 middernacht via tbawards.be. Op 27 december 2017 maken we de laureaten van de Tennisplaza België/Belgique Awards 2017 bekend op onze website.

Stem nu en misschien ga jij wel aan de haal met een mystery tennisprijs aangeboden door Tennisdeals. De winnaar van de mystery tennisprijs wordt persoonlijk door ons op de hoogte gebracht en krijgt zijn/haar prijs thuis toegestuurd. Vergeet dus niet je adresgegevens in te vullen.

Er is slechts één deelname per persoon toegestaan.

[alert type=”info” title=”Stem en tweet”]Breng nu jouw stem uit op tbawards.be en Twitter mee met hashtag #TBAwards2017. Ontdek hier nog een keer de winnaars van vorig jaar.[/alert]

Tennisplaza

Tennisplaza

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden