Home » ITF » Hendler wel, Vanlangendonck niet naar halve finale in Hammamet

Hendler wel, Vanlangendonck niet naar halve finale in Hammamet

Hendler wel, Vanlangendonck niet naar halve finale in Hammamet

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Op het ITF-toernooi van Hammamet (Tunesië, $ 15 000) heeft Tamaryn Hendler (WTA-419) zich geplaatst voor de halve finale. Eliessa Vanlangendonck (WTA-656) verslikte zich in een Sloveense. 

Hendler, het nummer drie van de plaatsingslijst, nam het in de kwartfinale op tegen de Française Alice Rame (WTA-527). De Belgische, die in de twee voorgaande partijen slechts twee spelletjes moest inleveren, won relatief eenvoudig in twee sets. In de tweede manche moest Hendler wel twee keer een break toestaan maar ze stond telkens nog op een comfortabele voorsprong.

Na 1 uur en 18 minuten was de buit binnen voor de Belgische met 6-1 en 6-3. Ze komt in de halve finale uit tegen de Sloveense Pia Cuk (WTA-769) die met 1-6 en 0-6 Vanlangendonck versloeg. In het dubbelspel gaat Vanlangendonck (WTA D-825) wel naar de finale aan de zijde van diezelfde Cuk (WTA D-1213). Zij moesten slechts één spelletje spelen voordat Hendler (WTA D-401) en Chiara Scholl (WTA D-227) de handdoek in de ring gooiden. In de finale ontmoeten ze Rame (WTA D-1004) en Eleni Kordolaimi (WTA D-433).

 

koen

koen

Meer nieuws