Home » ATP » Henin sluit comeback uit: “De keuze van Kim verandert niets voor mij”

Henin sluit comeback uit: “De keuze van Kim verandert niets voor mij”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Nadat Kim Clijsters in oktober vorig jaar haar comeback aankondigde, dromen sommige Belgische tennisfans luidop van ook een terugkeer van een andere gewezen kampioene. Justine Henin is echter niet van plan het voorbeeld van haar voormalige collega te volgen.

“Toen ik negen jaar geleden een elleboogblessure opliep, was het voor mij duidelijk dat mijn carrière voorbij was en daar heb ik vrede mee”, vertelt de Belgische openhartig aan La Dernière Heure. “De beslissing van Kim verandert niets voor mij. Ik neem ook geen deel aan exhibitietoernooien. Mijn leven staat nu in het teken van mijn familie en mijn andere activiteiten.”

Comeback Clijsters dubbeltje op zijn kant

Henin gelooft dat de comeback van Clijsters een succes kan worden, maar maakt ook een kanttekening. “Je mag niet vergeten dat ze zeven jaar gestopt is, in die periode is het tennis geëvolueerd. Tegelijkertijd is er op dit moment geen enkele speelster die het tennis écht kan domineren, dus er zijn misschien wel mogelijkheden.”

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden