Home » Xtra » Henin verwelkomt Lalie op de wereld

Henin verwelkomt Lalie op de wereld

Henin verwelkomt Lalie op de wereld

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Justin Henin is woensdagnamiddag voor de eerste keer mama geworden. De ex-tenniskampioene en haar vriend Benoit Bertuzzo kregen samen een dochtertje: Lalie.

Nadat Justine Henin in 2011 omwille van een aanhoudende blessure gedwongen werd om het racket aan de haak te hangen, maakte ze er geen geheim van dat ze zich nu wou focussen op twee dingen. Aan de ene kant was er haar tennisschool, de Justine Henin Academy, en anderzijds wou ze zich met haar vriend Benoit Bertuzzo settelen en een familie beginnen.

En zo kwam het dat in september 2012 het nieuws bekend gemaakt werd dat de zevenvoudige grandslamkampioene zwanger was. Na iets meer dan negen maanden was het woensdag dan eindelijk zo ver: Henin en Bertuzzo mochten hun eerste spruit verwelkomen. De dolgelukkige ouders gaven hun dochtertje de naam Lalie mee. Moeder en dochter stellen het goed.

Justine Henin – Official page

Nous l’attendions tellement, ça y est, cet après-midi une petite fée est venue illuminer notre vie… Elle s’appelle Lalie, est en pleine forme et nous sommes fous de joie! Justine et Benoit.

“We hadden er lang op gewacht, en deze namiddag was het zo ver: een kleine fee is ons leven komen opfleiren… Ze heet Lalie, is in goede gezondheid en wij zijn dolblij! Justine & Benoit.”

Rob van Roy

Rob van Roy

Meer nieuws