Home » Geen categorie » Heyman blijft (voorlopig) op kop op RSTT Ranking

Heyman blijft (voorlopig) op kop op RSTT Ranking

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Ook na het Rising Stars Tennis Tour by BNP Paribas Fortis-toernooi Knokke Men ($ 15 000, België) blijft Christopher Heyman op de troon zitten van de nieuwe RSTT Ranking van volgende week. Julien Dubail is dankzij z’n finaleplaats de sterkste stijger.

Dubail springt volgende week naar de derde plaats op de RSTT Ranking. Heyman, die er in Knokke niet bij was, blijft op kop, maar ziet z’n voorsprong slinken. Jonas Merckx (RSTT-5) kon niet profiteren van z’n status als eerste reekhoofd (hij verloor in de kwartfinale) en blijft op de vijfde plaats hangen.

Volgende week ligt, op het toernooi van Duinbergen, de eerste plaats voor het grijpen. Het wordt vooral uitkijken naar de prestaties van Yannick Vandenbulcke (RSTT-2), Julien Cagnina (RSTT-4) en Merckx (RSTT-5) die alledrie kans maken om de nummer 1-positie van Heyman in te pikken.

[alert type=”info” title=”RSTT Ranking”]De volledige RSTT Ranking vind je hier.[/alert]

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

MEER NIEUWS

David Goffin - © Tani

Goffin redt het niet in Montreal

David Goffin (ATP-61) heeft geen succes geboekt met zijn wildcard op het ATP-toernooi van Montreal (Canada, ATP 1 000). Hij verloor zijn eerste wedstrijd in twee sets.

LEES MEER