Home » Geen categorie » Heyman grijpt naast titel op Arlon Open

Heyman grijpt naast titel op Arlon Open

Heyman grijpt naast titel op Arlon Open

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Christopher Heyman (ATP-468) heeft de finale verloren op de Arlon Open, het tweede toernooi in de Rising Stars Tennis Tour by BNP Paribas Fortis. In de finale moest hij in drie sets het onderspit delven tegen tweede reekshoofd Axel Michon (ATP-311).

Heyman is dé man in vorm op de Rising Stars Tennis Tour. Vorige week behaalde hij al de finale op het toernooi van Havré ($ 25 000) en deze week schitterde hij op de Arlon Open. De 23-jarige Belg stormde naar de finale. Hij liet slechts één set liggen. In de finale wachtte voor hem echter een zware klus tegen tweede reekshoofd Michon.

In de eerste set startte de Fransman Michon het sterkste met 6-2. In de tweede set zette Heyman met de steun van het Belgische publiek de score gelijk met 6-2. In de beslissende derde set kon onze landgenoot deze lijn echter niet doortrekken en moest hij maar liefst vier keer zijn opslag inleveren. Michon maakte de partij met 6-1 af. Dankzij zijn knappe prestatie zal Heyman wel de top 450 induiken.

[alert type=”info” title=”Rising Stars Tennis Tour by BNP Paribas Fortis”]Meer informatie over de Rising Stars vind je hier.[/alert]

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

Meer nieuws