Home » Geen categorie » Heyman klopt Dubail in Belgisch duel in Antalya

Heyman klopt Dubail in Belgisch duel in Antalya

Heyman klopt Dubail in Belgisch duel in Antalya

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Christopher Heyman (ATP-614) heeft de tweede ronde bereikt op het ITF-toernooi van het Turkse Antalya ($ 10 000, hardcourt). Heyman was in een Belgische partij veel te sterk voor Julien Dubail (ATP-495).

In de eerste ronde in Antalya stond er een Belgisch duel op het programma. De 22-jarige Heyman nam het op tegen vijfde reekshoofd Dubail. Heyman stond een honderdtal plaatsen lager op de ATP-ranking dan Dubail en startte dus als underdog. Heyman verbaasde echter Dubail en verpletterde zijn tegenstander met 6-1 en 6-2. Zijn opponent in de tweede ronde is nog niet bekend.

Dinsdag komen er nog twee andere Belgen in actie in Antalya. Joran Vliegen (ATP-545), achtste reekshoofd in Antalya, en Sander Gillé (ATP-826) spelen in hun eerste ronde tegen lager gerangschikte spelers. Vliegen neemt het op tegen Alen Avidzba (Geen Ranking), terwijl Gillé de degens kruist met Riccardo Stiglich (Geen Ranking).

In het dubbelspel zullen Gillé (ATP D-343), Dubail (ATP D-716) en Vliegen (ATP D-361) later deze week ook aantreden. Gillé is samen met de Oekraïner Marat Deviatiarov (ATP D-412) het eerste reekshoofd in het dubbelspel, terwijl Vliegen en Dubail samen de derde reekshoofden zijn.

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

Meer nieuws