Home » Geen categorie » Heyman neemt goede start in Lasne, nog negen Belgen op de hoofdtabel

Heyman neemt goede start in Lasne, nog negen Belgen op de hoofdtabel

Heyman neemt goede start in Lasne, nog negen Belgen op de hoofdtabel

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Op het ITF-toernooi van Lasne (België, $ 15 000) heeft Christopher Heyman (ATP-447) zijn goede vorm van de voorbije weken doorgezet. Naast hem staan er nog negen Belgen op de hoofdtabel.

Heyman is het derde reekshoofd deze week in Lasne. Hij nam het in de eerste ronde op tegen de Fransman Evan Furness (ATP-704). Na een flitsende start van de Belg moest hij diep gaan in de tweede set. Na 1u43 stond de 6-0, 7-6 (6) eindstand vast. Zijn volgende tegenstander wordt misschien een Belg: wild card Gaetan De Lovinfosse (NG) moet dan winnen van Louis Chax (ATP-921).

Nog negen Belgen aan de start

Yannick Vandenbulcke (ATP-487) is het zesde reekshoofd en moet het in de eerste ronde opnemen tegen Patrick Daciek (ATP-1136). Benjamin Dhoe (ATP-1344) kende geen geluk met de loting. Hij neemt het op tegen het tweede reekshoofd Alexis Musialek (ATP-421). Michael Geerts (ATP-697) komt uit tegen Antoine Bellier (ATP-720).

Benjamin Dhoe - © Imagellan
Benjamin Dhoe – © Imagellan

Omar Salman (ATP-652) heeft Manuel Guinard (ATP-832) als tegenstander geloot. Qualifier Maxime Pauwels (ATP-1356) mag zich opmaken voor een duel tegen het achtste reekshoofd Alexandar Lazarov (ATP-648).

Belgische wild cards wagen hun kans

Naast De Lovinfosse kregen nog drie Belgen een wild card van de organisatie. Simon Beaupain (NG) heeft het niet getroffen bij de loting. Hij krijgt meteen eerste reekshoofd Alexandre Muller (ATP-317) voorgeschoteld.

Victor Poncelet - © Imagellan
Victor Poncelet – © Imagellan

Loic Cloes (ATP-1784) moet het opnemen tegen de Franse kwalificatiespeler Constant De La Bassetiere (ATP-1279). De 19-jarige Victor Poncelet (ATP-1674) krijgt de één jaar oudere Christian Sigsgaard (NG) als tegenstander. De Deen kon zich plaatsen voor de hoofdtabel vanuit de kwalificaties.

 

Deel dit artikel

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
koen

koen

Meer nieuws