Home » Geen categorie » Heyman stunt tweede reekshoofd naar huis, Gillé naar kwartfinale dubbel

Heyman stunt tweede reekshoofd naar huis, Gillé naar kwartfinale dubbel

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Op het challengertoernooi van Andria (Italië, € 43 000 + H) heeft Christopher Heyman (ATP-351) voor een stunt gezorgd door het tweede reekshoofd te verslaan. Sander Gillé (ATP D-114) gaat in het dubbel naar de kwartfinale. 

Heyman stond voor een moeilijke opdracht in de tweede ronde tegen Ricardas Berankis (ATP-141). Van het grote verschil in ranking was op het veld weinig te merken. De Belg stond stevig te tennissen en kon profiteren van een minder goed serverende Berankis. Na 1 uur en 12 minuten stond de 6-3, 6-3 stunt tegen het tweede reekshoofd vast. In de kwartfinale komt Heyman uit tegen de Tsjech Zdenek Kolar (ATP-229).

Sander Gillé en Sander Arends (ATP D-100) zetten hun goede vorm van vorige week in Brescia door. In de eerste ronde gingen ze vlot voorbij Gianluca Di Nicola (ATP D-586) en Giorgio Ricca (ATP D-883). Het werd 6-4 en 6-2 na 49 minuten tennis. In de kwartfinale nemen ze het op tegen Laurynas Grigelis (ATP D-255) en Zdenek Solar (ATP D-146).

koen

koen

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden