Home » Geen categorie » Hier maakt Bartoli haar comeback

Hier maakt Bartoli haar comeback

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Marion Bartoli (NG) kondigde op het einde van 2017 verrassend haar comeback aan. Ze zal in maart deelnemen aan de Tie Break Tens maar maakt later haar officiële comeback in Mexico. 

Voormalig nummer zeven van de wereld en Wimbledonkampioene Marion Bartoli kwam met een grote verrassing op het einde van 2017. Ze kondigde aan dat ze in 2018 haar comeback op het WTA-circuit zou maken.  De Française won in 2013 haar enige grandslamtitel op Wimbledon en stopte later dat jaar met professioneel tennis.

Nu staat vast wanneer ze weer in actie zal komen. Op 5 maart speelt ze samen met Serena Williams (NG), Venus Williams (WTA-8) en Elina Svitolina (WTA-4) op de Tie Break Tens in New York City. Nu raakte ook bekend dat ze haar eerste officiële WTA-toernooi zal spelen op de Abierto GNP Seguros in Monterrey (Mexico, $226 750) dat van start gaat op 2 april. Ze krijgt een wild card van de organisatie. 

koen

koen

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden