Home » Geen categorie » Hier strijkt de Rising Stars Tennis Tour komende zomer neer

Hier strijkt de Rising Stars Tennis Tour komende zomer neer

Hier strijkt de Rising Stars Tennis Tour komende zomer neer

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

De Rising Stars Tennis Tour, een organisatie van BNP Paribas Fortis, strijkt ook komende zomer weer neer aan de Belgische kust. Tennisplaza België brengt in primeur de locaties en data van de acht Futures-toernooien.

De Rising Stars Tennis Tour is intussen een vaste waarde geworden in het Belgische tennisgebeuren. Acht Futures georganiseerd in tennisclubs langs de Belgische kustlijn en dat de hele zomerperiode lang. “De ambitie? Jonge Belgische tennistalenten, de zogenaamde rising stars, de kans geven om zich te bewijzen voor een groot publiek”, vertelt de organisatie.

“De Rising Stars Tennis Tour wil jong Belgisch tennistalent een springplank aanbieden zodat ze zichzelf ten volle kunnen ontwikkelen. Spelen in eigen land drukt de zware onkosten voor de spelers, trainers, ouders en de federatie en de mogelijkheid om een eerste ATP-punt te behalen, wordt hierdoor meer realiseerbaar.”

Van Damme tot Middelkerke

Dit jaar start de Tour op 13 juni in T.C. Vijverhof in Damme. Daarna loopt de $ 10 000-toernooienreeks langs o.a. Knokke, Duinbergen en Oostende tot in T.C. Middelkerke in Middelkerke waar het laatste luik op 5 september van start gaat.

Damme 13/06 – 21/06 (T.C. Vijverhof)
De Haan 27/06 – 05/07 (T.C. De Polderblomme)
Knokke 04/07 – 11/07 (Knokke Zoute T.C.)
Nieuwpoort 11/07 – 19/07 (T.C. Issera)
Duinbergen 19/07 – 26/07 (T.C. Duinbergen)
Westende 25/07 – 02/08 (Lacodam T.C.)
Oostende 22/08 – 30/08 (Ostend T.C.)
Middelkerke 05/09 – 13/09 (T.C. Middelkerke)

Vorig jaar waren kon het publiek o.a. Steve Darcis (ATP-76), Joris De Loore (ATP-395), Olivier Rochus (gestopt), Julien Cagnina (ATP-298), Niels Desein (ATP-161) en Germain Gigounon (ATP-210) gratis aan het werk zien op de Tour.
 
[alert type=”info” title=”Meer info”]Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes omtrent de Rising Stars Tennis Tour? Like dan de officiële Facebookpagina en volg de Tour op Twitter.[/alert]

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

Meer nieuws