Home » Geen categorie » Huwelijksklokken luiden voor Serena Williams

Huwelijksklokken luiden voor Serena Williams

Huwelijksklokken luiden voor Serena Williams

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Serena Williams (WTA-2) heeft net voor de start van het nieuwe seizoen groot nieuws met haar fans gedeeld. Op Reddit maakte het voormalige nummer 1 van de wereld bekend dat ze verloofd is.

Williams is altijd redelijk beschermend geweest als het op haar privéleven aankomt. Af en toe lekten er toch enkele nieuwtjes uit en op die manier werd de Amerikaanse in het verleden al gekoppeld aan mede-tennisidool Grigor Dimitrov (ATP-17) en aan haar huidige coach Patrick Mouratoglou. Die relaties hielden echter nooit stand.

Nu lijkt La Williams echter wel de ware gevonden te hebben. Op Reddit maakte ze namelijk haar verloving bekend met de Amerikaan Alexis Ohanian, de mede-oprichter van dat sociale media-platform. Uit de post blijkt dat de vijfendertigjarige Williams en de twee jaar jongere Ohanian elkaar leerden kennen op restaurant in Rome. Aan hetzelfde tafeltje ging Ohanian op één knie en vroeg haar ten huwelijk. Williams zei ja, en maakte Ohanian daarmee naar eigen zeggen de gelukkigste man op Aarde. Voor wanneer de plechtigheid gepland staat, is nog niet bekend.

I said yes from isaidyes

Comment from discussion I said yes.

Rob van Roy

Rob van Roy

Meer nieuws