Home » Xtra » Huwelijksklokken voor Wickmayer

Huwelijksklokken voor Wickmayer

Huwelijksklokken voor Wickmayer

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Yanina Wickmayer heeft zich verloofd met haar vriend Jérôme Van Der Zijl. Dat maakte de tennisster zelf bekend via Twitter.

Enkele weken geleden kreeg de 25-jarige Wickmayer nog een stevige brok te verwerken: ze was ten prooi gevallen van de ziekte van Lyme. Nu de medicijnen begonnen aan te slaan en ze zich stukje bij beetje terug beter begint te voelen, was het tijd voor wat positiever nieuws. Tijdens een vakantie ging Jérôme Van Der Zijl, 26, op zijn knie voor het Lierse tennistalent, en zij zei “ja”.

Wickmayer schrijft zelf dat het “een droom is die uitkomt”. “De juiste woorden zullen nooit bestaan om te beschrijven hoe perfect en speciaal dit moment was.” Wickmayer en Van Der Zijl, die zelf een verleden heeft in het professionele voetbal, zijn samen sinds 2011. Sinds juni van dat jaar reist hij samen met Wicky de wereld rond en wordt hij geregeld in haar box gespot.

Voor wanneer het huwelijk gepland staat, is op dit moment nog niet duidelijk.

“Een droom die uitkomt! De juiste woorden zullen nooit bestaan om te beschrijven hoe perfect en speciaal dit moment was! #Verloofd”

Rob van Roy

Rob van Roy

Meer nieuws