Home » Geen categorie » IPTL: Flipkens op finalekoers met Indian Aces

IPTL: Flipkens op finalekoers met Indian Aces

IPTL: Flipkens op finalekoers met Indian Aces

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Voor het derde jaar op rij neemt Kirsten Flipkens (WTA-65) deel aan de IPTL (International Premier Tennis League). Met haar team Indian Aces staat ze, met nog één speelronde te gaan, op een zucht van de finale.

De IPTL is een jaarlijks terugkerend evenement met verschillende tennisteams bestaande uit hedendaagse en voormalige toppers die het opnemen tegen elkaar in verschillende Aziatische steden.

Al van in het begin (2014, nvdr.) is Flipkens van de partij. Dit jaar maakt de Belgische, samen met Feliciano Lopez (ATP-28), Ivan Dodig (ATP D-13), Rohan Bopanna (ATP D-28), Mark Philippoussis, Thomas Enqvist en Sania Mirza (WTA D-1) deel uit van de Indian Aces. Na twee speelronden in Saitama (Japan) en Singapore staat Flipkens’ team eerste in een groep van vier. Vandaag en morgen wordt er nog gestreden voor een finaleticket, zondag vindt de finale plaats in Hyderabad (Indië).

Flipkens won tot dusver drie van haar vijf ontmoetingen. Vandaag neemt ze het met haar team op tegen de Singapore Slammers, morgen komt ze nog in actie tegen de UAE Royals.

Stand IPTL na dag 6 - © iptlworld.com
Stand IPTL na dag 6 – © iptlworld.com

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

Meer nieuws