Home » Exhibitie » Isner maakt zich kwaad: “Blijf maar in jullie kelder, ik ga tennissen”

Isner maakt zich kwaad: “Blijf maar in jullie kelder, ik ga tennissen”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

John Isner neemt deze week deel aan de All-American Team Cup in Atlanta (Verenigde Staten) en krijgt daarvoor veel commentaar. Dat is de Amerikaan nu beu.

Isner is het uithangbord van het evenement waarop, mits het respecteren van social distancing, ook publiek toegelaten is. Veel tennisfans vinden het organiseren van en deelnemen aan de All-American Team Cup echter onverantwoord gezien de huidige coronasituatie in de Verenigde Staten.

De 35-jarige Amerikaan is echter niet van plan om zijn deelname te cancelen en reageert erg geïrriteerd op Twitter. “Jullie coronabros kunnen in jullie kelder blijven. Ik kies ervoor om mijn leven te leven en op een veilige manier de sport waarvan ik hou te spelen en te promoten.”

Isner ging ook in discussie met de invloedrijke freelance journalist Ben Rothenberg.

Naast Isner nemen ook Taylor Fritz, Reilly Opelka, Sam Querrey, Tennys Sangren, Tommy Paul, Steve Johnson en Frances Tiafoe deel aan het Amerikaans onderonsje.

Het ATP-toernooi van Atlanta (ATP 250) zou normaal gezien eind juli en begin augustus plaatsvinden. De All-American Team Cup vindt plaats van 3 t.e.m. 5 juli.

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

MEER NIEUWS