Home » Geen categorie » Italiaanse wildcard verrast Goffin in Italië

Italiaanse wildcard verrast Goffin in Italië

Italiaanse wildcard verrast Goffin in Italië

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

David Goffin (ATP-98) heeft zich verrassend genoeg niet kunnen plaatsten voor de kwartfinales van het challengertoernooi van Vercelli (€ 42 500). In de tweede ronde gleed hij uit over de Italiaanse wildcard Stefano Travaglia (ATP-317).

Niemand leek er aan te twijfelen dat David Goffin zich makkelijk zou plaatsen voor de volgende ronde. Met Travaglia trof hij namelijk een tegenstander die meer dan 200 plaatsen lager gerangschikt staat. Travaglia wou zich echter voor eigen publiek niet zomaar laten afslachten en zette zijn beste beentje voor.

In de eerste set ging hij goed mee met het tempo van La Goff. Door vier breakballen weg te werken en eentje van zijn eigen drie kansen te benutten, wist hij zelfs de set binnen te halen: 4-6. David Goffin had tijd nodig om te bekomen van de klap en Stefano Travaglia begon in zijn kansen te geloven. In geen tijd stoomde de Italiaan in de tweede set naar een 1-5-voorsprong. Even kon Goffin nog tegenstribbelen, maar uiteindelijk kwam de Luikenaar toch te laat: 3-6.

Volgende week probeert David Goffin beter te doen op een challengertoernooi in Tunesië ($ 125 000 +H).

Rob van Roy

Rob van Roy

Meer nieuws