Home » Nieuws » Van Aken niet langer technisch directeur van Tennis Vlaanderen

Van Aken niet langer technisch directeur van Tennis Vlaanderen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Ivo Van aken is niet langer technisch directeur van Tennis Vlaanderen. Hij gaat met pensioen en wordt vervangen door een duo.

“Na een grondige analyse van Van Aken’s takenpakket en het op een rij zetten van wat Sport Vlaanderen en Tennis Vlaanderen belangrijk vinden, werd gekozen om niet één technisch directeur aan te stellen maar te opteren voor een technische directie”, klinkt het in een persbericht.

Die nieuwe technische directie zal bestaan uit een sportief directeur, Tom Devries, en een operationeel directeur topsport, Bart De Keersmaeker. Devries wordt verantwoordelijk voor de uitbouw van de sportieve werking richting spelers (12 jaar en ouder), ouders en trainers. De Keersmaeker gaat zich op zijn beurt bezig houden met de operationele werking van het recent gemoderniseerde Topsportcentrum van Tennis Vlaanderen in Wilrijk.

Van Aken werd in augustus 2016 aangesteld als technisch directeur. Hij zal nog tot eind juni 2020 deeltijds actief blijven op het Topsportcentrum en de technische directie ondersteunen. Daarna gaat hij met pensioen.

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

MEER NIEUWS