Home » Geen categorie » Joachim Gérard in halve finale dubbelmasters zonder setverlies

Joachim Gérard in halve finale dubbelmasters zonder setverlies

Joachim Gérard in halve finale dubbelmasters zonder setverlies

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Op de UNIQLO Wheelchair Tennis Doubles Masters (Verenigde Staten, $ 60000) hebben Joachim Gérard (ITF-5) en de Fransman Stéphane Houdet (ITF-2) de halve finales bereikt zonder setverlies en zo blijft het dubbelpaar ongeslagen.

Gérard en Houdet dubbelen sinds Roland Garros 2014 samen en ze hebben tot op heden nog geen enkele wedstrijd verloren. Buiten Roland Garros wonnen zij dit jaar tevens de Swiss Open, Sardinia Open en de Open de la Baie Somme.

Op de UNIQLO Doubles Masters in Mission Viejo, Californië hebben ze hun laatste poulewedstrijd vrij vlot gewonnen in twee sets. Met een comfortabele 6-0 en 6-2 overwinning tegen het Braziliaanse duo Rafael Medeiros (ITF-44) en Daniel Rodrigues (ITF-23) plaatsten Gérard en Houdet zich voor de halve finale. Ze zijn het enige team van de vier in deze halve finales zonder setverlies.

Vandaag omstreeks 4:00 p.m. (plaatselijke tijd) spelen ze, een heruitgave  van de finale op Roland Garros, tegen de Argentijn Gustavo Fernandez (ITF-4) en de Fransman Nicolas Peifer (ITF-7). Op Roland Garros wonnen ze na een zeer spannende wedstrijd met 4-6 6-3 en 11-9.

Wie graag deze wedstrijd live wil bekijken, kan dit via livestream op de website http://www.youtube.com/missionviejoca.

De andere halve finalisten zijn de Fransman Michael Jeremiasz (ITF-13) en de Brit Gordon Reid (ITF-3) tegen de Japanner Shingo Kunieda (ITF-1) en de Zuid-Afrikaan Evans Maripa (ITF-14). De finale wordt zondag gespeeld.

 

Ronny Van Langendonck

Ronny Van Langendonck

Meer nieuws