Home » Rising Stars Tennis Tour » Joran Vliegen naar finale in Middelkerke

Joran Vliegen naar finale in Middelkerke

Joran Vliegen naar finale in Middelkerke

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Joran Vliegen (ATP-639) en de Duitser Jeremy Jahn (ATP-862) spelen morgen de finale op het toernooi van Middelkerke ($ 10.000).

Gisteren won Vliegen samen met de Portugees Gonzalo Oliveira (ATP-857) het dubbeltoernooi van Middelkerke. Vandaag stonden ze tegenover elkaar in de halve finale van het enkeltoernooi. Vliegen haalde het met 4-6 6-4 en 6-4 van de Portugees.

De 22-jarige Vliegen won begin augustus zijn eerste Futurestitel op het Rising Stars Tennis Tour-toernooi van Westende. Sinds zijn eerste toernooizege speelde hij een kwartfinale, een halve finale en nu opnieuw een finale. Vliegen was deze zomer ook vaak actief in het dubbelspel. Hij bereikte maar liefst negen finales in het dubbelspel. Zes dubbeltoernooien kon hij winnen, waaronder Damme, Duinbergen, Oostende en Middelkerke van de Rising Stars Tennis Tour.

In de finale zal de Limburger het opnemen tegen de Duitser Jeremy Jahn. De 25-jarige Jahn speelde in de halve finale tegen de Nederlander Alban Meuffels (ATP-892). De Duitser versloeg de Nederlander met 6-2 en 7-6 (5). Jahn speelt in Middelkerke zijn eerste finale van 2015. De Duitser heeft al twee enkeltitels op zijn palmares staan. Twee jaar geleden won Jahn beide titels in Duitsland.

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

Meer nieuws