Home » Geen categorie » Joris De Loore en Joran Vliegen naar kwartfinale in Koksijde

Joris De Loore en Joran Vliegen naar kwartfinale in Koksijde

Joris De Loore en Joran Vliegen naar kwartfinale in Koksijde

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Zeven Belgen plaatsten zich gisteren en maandag voor de tweede ronde op de Ricoh Men’s Trophy in Koksijde. Vandaag kwamen er vijf van hen in actie. 

Joris De Loore (foto) (ATP-513)  nam het op tegen zijn landgenoot Stijn Meulemans (ATP-1052). Net zoals op het Rising Stars Tennis Tour-toernooi van Duinbergen drie weken geleden haalde De Loore het in twee sets van de Limburger: 6-2 en 7-5.

Michaël Geerts (ATP-790) was niet opgewassen tegen het eerste reekshoofd, de Fransman Johan Sebastien Tatlot (ATP-326). De 20-jarige Geerts kon nochtans de tweede set met 6-0 afsnoepen, maar moest de zege uiteindelijk aan de 19-jarige Tatlot laten: 6-3 0-6 6-3.

Ook Omar Salman (ATP-630) en Joran Vliegen (ATP-694) speelden een Belgisch duel. Salman kreeg een zware 6-1 6-1 om de oren van zijn landgenoot. De 21-jarige Vliegen is de laatste weken goed op dreef en won onder andere het Rising Stars Tennis Tour-toernooi van Westende.

Morgen komen Clément Geens (ATP-581) en tweede reekshoofd Julien Dubail (ATP-495) in actie. De 19-jarige Geens neemt het op tegen de 16-jarige Fransman Furness (ATP-2129). Dubail speelt tegen de Duitser Netuschil (ATP-679).

Verder staan morgen de halve finales van het dubbelspel op het programma in Koksijde. Eerste reekshoofden Sander Gillé en Joran Vliegen nemen het op tegen de Braziliaan Oliveira en de Amerikaan Shropshire.

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

Meer nieuws