Home » Grand Slam » Roland Garros » Junior Onclin sneuvelt eervol tegen topreekshoofd in Parijs

Junior Onclin sneuvelt eervol tegen topreekshoofd in Parijs

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

De tweede ronde is het eindstation voor Gauthier Onclin (ITF-18) op het juniorentoernooi van Roland Garros. Na een vlotte zege in de eerste ronde ging hij in twee sets onderuit tegen het eerste reekshoofd.

Onclin begon het toernooi in de eerste ronde tegen wildcard Gustavo Heide (ITF-141). De Braziliaan was een hapklare brok voor onze landgenoot. Na één uur en drie minuten triomfeerde Onclin met 6-1 en 6-3.

In de tweede ronde volgde een moeilijkere opdracht voor Onclin. Hij keek in de ogen van de beloftevolle Lorenzo Musetti (ITF-2), het eerste reekshoofd in het juniorentoernooi van Roland Garros.

Musetti nam de beste start en won de eerste set met 6-3. In de tweede set waren de twee tieners aan elkaar gewaagd en moest een tiebreak de set beslissen. Daarin toonde Musetti zich duidelijk de sterkste met 7-1. In het dubbelspel komt Onclin later nog wel in actie.

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden