Home » Tennis Europe » Junioren Hoogmartens en Bailly bekronen knappe week in Nottingham

Junioren Hoogmartens en Bailly bekronen knappe week in Nottingham

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Alexander Hoogmartens (ITF-351) en Pierre Yves Bailly (ITF-445) hebben een succesvolle week achter de rug op het juniorentoernooi van Nottingham (Hardcourt, Grade 4). Ze pakten samen de dubbeltitel en in de enkelfinale versloeg Hoogmartens Bailly.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Op het juniorentoernooi van Nottingham bereikten Hoogmartens en Bailly knap de enkelfinale en mochten daarin tegen elkaar strijden voor de titel. Hoogmartens liet slechts één set liggen op weg naar de finale, terwijl Bailly al zijn partijen zonder setverlies won.

In de enkelfinale won Hoogmartens de eerste set met 6-4. In de tweede manche keerde Bailly vlot terug met 6-1. Hoogmartens gaf zich echter niet gewonnen en snelde in de derde set met 6-0 naar de titel. Het is zijn tweede enkeltitel op het juniorencircuit van dit seizoen.

Na hun enkelfinale streden de twee tennissers van de Wilson Tennis Academy Genk samen voor de dubbeltitel. Het werd opnieuw een Belgische triomf. Hoogmartens en Bailly triomfeerden met 6-3 en 6-4 tegen het Britse duo Billy Blaydes (ITF-1820) en Charly Miller (ITF-913).

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

MEER NIEUWS

Elise Mertens en Su-Wei Hsieh - © Jimmie48 Tennis Photography

Nieuwe dubbelpartner voor Mertens

Elise Mertens (WTA D-4) en Su-Wei Hsieh (WTA D-1) zullen in 2022 niet meer samen dubbelen. Mertens zal volgend seizoen samen spelen met de Russische speelster Veronika Kudermetova (WTA D-14)

LEES MEER