Home » Tennis Europe » Junioren Hoogmartens en Bailly bekronen knappe week in Nottingham

Junioren Hoogmartens en Bailly bekronen knappe week in Nottingham

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Alexander Hoogmartens (ITF-351) en Pierre Yves Bailly (ITF-445) hebben een succesvolle week achter de rug op het juniorentoernooi van Nottingham (Hardcourt, Grade 4). Ze pakten samen de dubbeltitel en in de enkelfinale versloeg Hoogmartens Bailly.

Op het juniorentoernooi van Nottingham bereikten Hoogmartens en Bailly knap de enkelfinale en mochten daarin tegen elkaar strijden voor de titel. Hoogmartens liet slechts één set liggen op weg naar de finale, terwijl Bailly al zijn partijen zonder setverlies won.

In de enkelfinale won Hoogmartens de eerste set met 6-4. In de tweede manche keerde Bailly vlot terug met 6-1. Hoogmartens gaf zich echter niet gewonnen en snelde in de derde set met 6-0 naar de titel. Het is zijn tweede enkeltitel op het juniorencircuit van dit seizoen.

Na hun enkelfinale streden de twee tennissers van de Wilson Tennis Academy Genk samen voor de dubbeltitel. Het werd opnieuw een Belgische triomf. Hoogmartens en Bailly triomfeerden met 6-3 en 6-4 tegen het Britse duo Billy Blaydes (ITF-1820) en Charly Miller (ITF-913).

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

MEER NIEUWS

David Goffin - © Tani

Goffin redt het niet in Montreal

David Goffin (ATP-61) heeft geen succes geboekt met zijn wildcard op het ATP-toernooi van Montreal (Canada, ATP 1 000). Hij verloor zijn eerste wedstrijd in twee sets.

LEES MEER