Home » Tennis Europe » Junioren Martens, Digraci, Vandewinkel, Bovy en Onia scoren met titels

Junioren Martens, Digraci, Vandewinkel, Bovy en Onia scoren met titels

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

De Belgische junioren hebben knappe prestaties neergezet. Noah Martens (ITF-482), Diego Digraci (ITF-505), Hanne Vandewinkel (ITF-328), Juliette Bovy (ITF-1013) en Chyara Onia Seke (ITF-1151) zegevierden in Malta en Ghana.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Op het juniorentoernooi van Marsa in Malta (Grade 4, Hardcourt) veroverden het Belgische duo Martens en Digraci de dubbeltitel. In de finale waren ze in twee tiebreaks te sterk voor een Brits duo. Het is de tweede dubbeltitel op rij voor Martens en Digraci.

Bij de meisjes mocht de 14-jarige Vandewinkel in Malta haar handen in de lucht steken. In de dubbelfinale won Vandewinkel samen met haar dubbelpartner Sophie Luescher (ITF-322) in drie sets van hun opponentes. Voor Vandewinkel is het haar tweede dubbeltitel van 2019 op het juniorencircuit.

In de Ghanese hoofdstad Accra (Grade 5, Hardcourt) waren er ook successen voor de Belgische junioren. De 14-jarige Bovy won het enkeltoernooi na een zege in de finale tegen de Franse Astrid Cirotte (ITF-754). De 15-jarige Onia pakte haar eerste juniorentitel in Accra samen met haar partner Chelsea Fontenel (ITF-978).

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

MEER NIEUWS

Elise Mertens en Su-Wei Hsieh - © Jimmie48 Tennis Photography

Nieuwe dubbelpartner voor Mertens

Elise Mertens (WTA D-4) en Su-Wei Hsieh (WTA D-1) zullen in 2022 niet meer samen dubbelen. Mertens zal volgend seizoen samen spelen met de Russische speelster Veronika Kudermetova (WTA D-14)

LEES MEER