Home » Geen categorie » Juszczak klopt Verboven in finale in Luxemburg

Juszczak klopt Verboven in finale in Luxemburg

Juszczak klopt Verboven in finale in Luxemburg

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Loïc Juszczak (ITF-604) heeft de titel bij de junioren veroverd op de Luxembourg Indoor Junior Open (Grade 4). In een volledig Belgisch finale versloeg hij Laurens Verboven (ITF-310) in twee sets. Verboven mocht ook juichen want hij won de dubbeltitel in Luxemburg.

De 17-jarige Verboven en de één jaar oudere Juszczak speelden voor het eerst tegen elkaar. Verboven was als vierde reekshoofd duidelijk de favoriet in het Belgisch duel maar Juszczak maakte ook indruk in Luxemburg. Juszczak verloor geen enkele set en schakelde in de halve finale de hoger gerangschikte Dan Added (ITF-443) uit. In de finale knokte Juszczak zich naar de zege. Hij triomfeerde in een spannende tweesetter met 7-5 en 6-4.

Zo komt een eind aan de knappe reeks van 17 overwinningen van Verboven. Vorige week klopte hij in Almere eveneens in een Belgische finale de amper 15-jarige Zizou Bergs (ITF-267) en vorig jaar behaalde hij ook al de eindzege in Luxemburg. Verboven mocht in Luxemburg wel juichen in de dubbelfinale. Samen met zijn Duitse partner Jannik Giesse (ITF-264) won hij in een driesetter van het Nederlands-Australische duo Tom Floris Moonen (ITF-370) en Gonzalo Morell Raschiatore (ITF-197).

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

Meer nieuws