Home » Geen categorie » Kalaitzis en Mareen naar kwartfinale in New Delhi

Kalaitzis en Mareen naar kwartfinale in New Delhi

Kalaitzis en Mareen naar kwartfinale in New Delhi

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Axana Mareen (ITF-145) en Victoria Kalaitzis (ITF-336) hebben zich geplaatst voor de kwartfinale van het juniorentoernooi van New Delhi (Grade 2, India). In het dubbelspel slaagden ze er niet in om door te stoten naar de halve finale.

Mareen is op dreef in India, waar ze vorige week de finale bereikte van het Grade 3-toernooi. In New Delhi kwam ze als vijfde reekshoofd aan de start en was ze met 6-1 en 6-0 te sterk voor thuisspeelster Humera Begum Shaik (ITF-1099). In de tweede ronde kende ze iets meer moeite met de Rhea Verma (ITF-273), met 6-4 1-6 en 6-4 plaatste ze zich voor de kwartfinale.

Axana Mareen - © Richard van Loon (www.tennisfoto.net)
Axana Mareen – © Richard van Loon (www.tennisfoto.net)

Ook Kalaitzis stootte door naar de laatste acht. Na 6-4 en 7-5 winst tegen Muskan Gupta (ITF-746) was ze in de tweede ronde ook te sterk voor het zesde reekshoofd. Kalaitzis versloeg de Thaise Mai Napatt Nirundorn (ITF-178) met 6-2 en 7-6(1).

In de kwartfinale staan beide meisjes voor een lastige opgave. Mareen moet aan de bak tegen tweede reekshoofd Mahak Jain (ITF-62), Kalaitzis ontmoet topreekshoofd Zeel Desai (ITF-37). In het dubbelspel was de kwartfinale het eindstation voor Mareen en Kalaitzis, ze moesten hun meerdere erkennen in de vierde reekshoofden.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

Meer nieuws