Home » WTA » Kasatkina: “Voetballers zijn overbetaald, zielig en arrogant”

Kasatkina: “Voetballers zijn overbetaald, zielig en arrogant”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Daria Kasatkina heeft in een Instagram Live hard uitgehaald naar professionele voetballers. Volgens de 23-jarige Russin verdienen ze veel te veel geld. “Ik kan niet tegen de manier waarop ze zich gedragen. Ze zijn zielig en arrogant”, aldus Kasatkina.

“Ik hou van voetbal en kijk er graag naar”, aldus Kasatkina in een Instagram Live met haar landgenote en presentatrice Maria Komandnaya. “Alleen jammer van die verdomde spelers die te veel verdienen voor wat ze presteren. Ik kan niet tegen de manier waarop ze zich gedragen. Ze zijn zielig en arrogant.”

Kasatkina, die in het verleden al toegaf fan te zijn van FC Barcelona, wil wel niet elke voetballer over dezelfde kam scheren. “Natuurlijk zijn er spelers als Lionel Messi en Cristiano Ronaldo, die zijn buiten categorie. Zij zijn de maatstaf van alles, en dus is het logisch dat ze enorm veel verdienen. Maar de voetballers die niet tot de wereldtop behoren? Shit, jongens! Hun salarissen liggen te hoog. Het is niet eerlijk.” 

Zelf moet Kasatkina, die twee jaar geleden nog op plaats tien stond op de wereldranglijst, ook niet meteen klagen over haar inkomen. Zo schreef ze in haar carrière tot nu tal al zo’n slordige vijf miljoen euro aan prijzengeld op haar naam.

Nieuwe tennisoutfit? Racket? Ballen? Snaren? … 🎾 Klik hier voor kortingen tot wel 80% op de grootste merken! 🤑 🔥

Gunter Van Stappen

Gunter Van Stappen

MEER NIEUWS