Home » Geen categorie » Keert Hewitt terug uit tennispensioen?

Keert Hewitt terug uit tennispensioen?

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Lleyton Hewitt hing zes weken geleden zijn racket aan de haak, maar gaat misschien terug zelf spelen in het Davis Cup-duel met de Verenigde Staten. Nick Kyrgios (ATP-27) gaf forfait wegens ziekte, en dus selecteerde kapitein Hewitt zichzelf als vervanger.

Kyrgios gaf vorige week ziek op in de halve finale in Dubai, en is nog niet genezen. In Melbourne neemt Australië het op tegen de Verenigde Staten in de eerste ronde van de wereldgroep. Sam Groth (ATP-77) verloor de eerste wedstrijd tegen John Isner (ATP-11) in drie sets 6-7(2) 2-6 en 2-6. In de tweede wedstrijd bracht Bernard Tomic (ATP-20) de stand terug in evenvicht. De Australiër haalde het in vier sets van Jack Sock (ATP-24).

Zaterdag staat het belangrijke dubbel op het programma, voor de Verenigde Staten spelen de broertjes Bob (ATP D-5) en Mike (ATP D-6) Bryan. Voor Australië is John Peers (ATP D-8) een certitude in het dubbelspel, op papier met Sam Groth (ATP D-116) aan zijn zijde. Maar zorgt kapitein Hewitt voor een verrassing door zichzelf op te stellen?

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

Elise Mertens - © Jimmie48 Tennis Photography

Mertens naar kwartfinale Rome

Elise Mertens (WTA-20) blijft sterk bezig op het WTA-toernooi van Rome (Italië, Premier). Ze plaatste zich voor de kwartfinale na een zege tegen Danka Kovinic (WTA-86).

LEES MEER