Home » Geen categorie » Kempen blijft winnen in dubbelspel

Kempen blijft winnen in dubbelspel

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Op het ITF-toernooi van Djibouti ($ 10 000) heeft Magali Kempen zich in het dubbelspel geplaatst voor de halve finale. In het enkelspel sneuvelde ze in drie sets tegen het eerste reekshoofd.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

De 17-jarige Kempen (WTA-D-456) behaalde vorige week nog haar vierde dubbeltitel van het seizoen, samen met de Britse Francesca Stephenson (WTA- D- 802). Deze week vormt onze landgenote in het Afrikaanse Djibouti een duo met de Chinese Xi-Yao Wang (WTA-D-449). Kempen en Wang zijn de eerste reekshoofden in het dubbelspel en versloegen in de kwartfinale gemakkelijk het Amerikaanse-Zuid-Afrikaanse duo Alexandra Riley en Warona Mdlulwa. Ze triomfeerden met 6-2 en 6-1. In de halve finale wacht een duel tegen een Kroatische duo.

In het enkelspel moest Kempen (WTA-976) in de tweede ronde het onderspit delven tegen de 18-jarige Britse Harriet Dart (WTA-476), het eerste reekshoofd. De 17-jarige Belgische won verrassend de eerste set met 6-4 maar ging daarna strijdend ten onder. Ze verloor de tweede en derde set met 6-3 en 6-1 maar mag terugblikken op een knappe match.

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

MEER NIEUWS