Home » ITF » Kempen gaat voor dubbel in Sharm El Sheikh

Kempen gaat voor dubbel in Sharm El Sheikh

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Magali Kempen (NG) is uitstekend op dreef op het ITF-toernooi van Sharm El Sheikh (Egypte, $ 15 000). Ze bereikte de enkelfinale en veroverde de dubbeltitel.

Kempen zorgde in de tweede ronde voor een stunt door topreekshoofd Anastasia Detiuc (WTA-489) met 6-4 en 6-0 naar huis te sturen. Na een eenvoudige zege in de kwartfinale stond Kempen tegenover vijfde reekshoofd Anna Siskova (WTA-693) in de halve finale. Onze landgenote was oppermachtig en won de partij met 6-1 en 6-2. In de finale wacht een duel met de Zwitserse Simona Waltert (WTA-583).

Samen met de Oostenrijkse Melanie Klaffner (WTA-495) triomfeerde Kempen (NG) ook in het dubbelspel. Het Belgisch-Oostenrijkse duo was met 6-4 en 6-1 te sterk voor Jacqueline Cabaj Awad (WTA D-668) en Fiona Ganz (WTA D-877). Voor Kempen is het de twaalfde dubbeltitel uit haar carrière.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden