Home » ITF » Kempen naar laatste vier in Sharm El Sheikh, Vanhoutte speelt dubbelfinale

Kempen naar laatste vier in Sharm El Sheikh, Vanhoutte speelt dubbelfinale

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Magali Kempen (NG) is uitstekend op dreef op het ITF-toernooi van Sharm El Sheikh (Egypte, W15), ze bereikte de halve finale. Chelsea Vanhoutte (NG) strijdt om de dubbeltitel.

Kempen won eenvoudig haar partij in de eerste ronde en stuurde in de tweede ronde zesde reekshoofd Petia Arshinkova (WTA-736) met 6-4 en 6-2 naar huis. In de kwartfinale was onze landgenote met 3-6, 6-1 en 6-2 te sterk voor de Zwitserse Nicole Gadient (NG). In de halve finale volgt een duel met vijfde reekshoofd Linnea Malmqvist (WTA-734).

In het dubbelspel plaatste Vanhoutte zich aan de zijde van Amber Washington (NG) voor de finale. De Belgisch-Amerikaanse tandem was met 3-6, 6-4 en 10-3 te sterk voor Jenny Duerst (NG) en Linnea Malmqvist (WTA D-510). In de finale nemen Vanhoutte en Washington het op tegen derde reekshoofden Ulyana Ayzatulina (NG) en Alina Silich (WTA D-500).

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden