Home » Geen categorie » Kempen out in Woking, Bonaventure in halve finale dubbel

Kempen out in Woking, Bonaventure in halve finale dubbel

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Op het ITF-toernooi van Woking (Verenigd Koninkrijk, $ 25 000) heeft Magali Kempen (WTA-579) zich niet kunnen plaatsen voor de kwartfinale. Ysaline Bonaventure (WTA D-270) staat in de halve finale van het dubbelspel. 

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Kempen, die zich wist te plaatsen voor de hoofdtabel vanuit de kwalificaties, was vandaag niet opgewassen in de tweede ronde tegen Maria-Teresa Torro-Flor (WTA-260). De 19-jarige Belgische mistte haar start volledig en kon enkel in de tweede manche een vuist maken tegen het zevende reekshoofd. Na één uur en dertien minuten stond de 0-6, 4-6 eindstand op het scorebord.

In het dubbelspel staat Bonaventure aan de zijde van Lesley Kerkhove (WTA D-108) in de halve finale van het dubbelspel. Zij wonnen woensdag van Mariam Bolkvadze (WTA D-516) en Pemra Ozgen (WTA D-364) met 7-6 (5) en 6-3. Voor een plaats in de finale moet het Belgisch-Nederlandse dubbelpaar nu voorbij Mihaela Buzarnescu (WTA D-151) en Justyna Jegiolka (WTA D-365).

koen

koen

MEER NIEUWS

Andrey Rublev - © Barcelona Open Banc Sabadell

Rusland wint derde Davis Cup

Rusland heeft voor de derde keer in de geschiedenis de Davis Cup gewonnen. Daniil Medvedev (ATP-2) en Andrey Rublev (ATP-5) klaarden de klus in de finale tegen Kroatië.

LEES MEER