Home » Geen categorie » Kempen scoort in Middelkerke

Kempen scoort in Middelkerke

Kempen scoort in Middelkerke

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Op de Rising Stars Tennis Tour by BNP Paribas Fortis in Middelkerke (België, $15 000) heeft Magali Kempen (WTA-571) zich als enige Belgische geplaatst voor de halve finale. Ze veroverde eveneens de dubbeltitel.

De regen stuurde het programma in Middelkerke in de war. Op vrijdag werden er nog vijf duels in de tweede ronde afgewerkt. Qualifier Luna Meers (WTA-1167) won met 6-4 en 6-4 van Natalia Siedliska (NG) en tweede reekshoofd Marie Benoît (WTA-434) was met 6-2 en 6-2 te serk voor Vinciane Remy (WTA-1167). Chelsea Vanhoutte (NG) was in een Belgisch duel met 6-4 en 6-1 te sterk voor Axana Mareen (NG).

In de kwartfinale moest Meers haar meerdere erkennen in vijfde reekshoofd Julyette Maria Josephine Steur (WTA-612), ze verloor met 3-6, 6-1 en 1-6. Vierde reekshoofd Kempen overpowerde Vanhoutte met 6-0 en 6-0 en Benoît ging nipt met 3-6, 6-1 en 5-7 onderuit tegen qualifier Aymet Uzcategui (WTA-705). In de halve finale strijdt Kempen tegen Uzcategui.

Kempen triomfeert in dubbelspel

Kempen (WTA D-479) mocht vrijdagavond ook nog aantreden in de dubbelfinale samen met Sara Cakarevic (WTA D-357). Ze haalden het na een spannend duel met 6-4, 4-6 en 10-5 van Cristina Adamescu (WTA D-544) en Cristina Bucsa (WTA D-367). Het is de vierde dubbeltitel voor Kempen dit jaar.

[alert type=”info” title=”Rising Stars Tennis Tour by BNP Paribas Fortis”]Meer informatie over de Rising Stars vind je hier.[/alert]

Deel dit artikel

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

Meer nieuws