Home » ITF » Kempen strijdt om finaleticket in Sharm El Sheikh, exit Kalaitzis

Kempen strijdt om finaleticket in Sharm El Sheikh, exit Kalaitzis

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Magali Kempen (NG) is op dreef op het ITF-toernooi van Sharm El Sheikh (Egypte, W15), ze plaatste zich voor de halve finale. Het mooie parcours van Victoria Kalaitzis (NG) eindigde in de kwartfinale.

Kempen zorgde in de eerste ronde voor een stunt door topreekshoofd Nadja Gilchrist (WTA-501) met 6-4 en 6-2 naar huis te sturen. In de tweede ronde was onze landgenote met 6-1 en 7-5 te sterk voor de Tsjechische Barbora Miklova (NG). Ook Anastasia Zolotareva (NG) kon Kempen niet bedreigen in de kwartfinale, onze landgenote boekte een vlotte zege met tweemaal 6-3. In de halve finale volgt een duel met de Slovaakse Laura Maluniakova (NG). Vorige week stond Kempen in de finale in Egypte.

Kalaitzis plaatste zich via de kwalificaties voor de hoofdtabel. Onze landgenote stuntte in de eerste ronde tegen vijfde reekshoofd Sai Samhitha Chamarthi (WTA-793), ze trok met 6-3 en 7-6 (3) aan het langste eind. Na een zege in drie sets in de tweede ronde moest Kalaitzis met 7-5 en 6-2 haar meerdere erkennen in de Poolse Stefania Rogozinska Dzik (NG) in de kwartfinale.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden