Home » Geen categorie » Kerfs en Anastasia Smirnova naar tweede ronde in Antalya

Kerfs en Anastasia Smirnova naar tweede ronde in Antalya

Kerfs en Anastasia Smirnova naar tweede ronde in Antalya

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Déborah Kerfs (WTA-646) en Anastasia Smirnova (WTA-1281) hebben zich geplaatst voor de tweede ronde van het ITF-toernooi in Antalya ($ 10.000). Smirnova stootte in het dubbelspel door naar de kwartfinale.

Kerfs (foto) is in Antalya aangeduid als zevende reekshoofd. In de eerste ronde speelde ze tegen de Duitse Yana Morderger (WTA-829). De Belgische haalde het met 7-5 en 6-2. In de tweede ronde ontmoet Kerfs de Française Julie Razafindranaly (WTA-903). Het wordt hun eerste ontmoeting.

Smirnova nam vlot de maat van de Chinese Yifei Yang (geen ranking). Het werd 6-1 en 6-3. In de tweede ronde zal ze het opnemen tegen de winnares van het duel tussen de Bulgaarse Julia Stamatova (WTA-451) en de Poolse Wiktoria Kulik (WTA-1281).

De derde Belgische speelster is Viktoria Smirnova (WTA-1120). Zij komt morgen in actie tegen de Wit-Russische Lizaveta Hancharova (WTA-1169).

In het dubbelspel plaatsten de zussen Smirnova (WTA D-1091) zich vandaag zonder problemen voor de kwartfinale. Ze haalden het met twee maal 6-0 van de Servische Boba Kotlica en de Poolse Wiktoria Kulik. Kerfs speelt aan de zijde van de Duitse Morderger. Zij zijn rechtstreeks geplaatst voor de kwartfinale.

koen

koen

Meer nieuws