Home » Geen categorie » Kerfs en Devits starten sterk op Tunesische bodem, exit Van De Wijgaart

Kerfs en Devits starten sterk op Tunesische bodem, exit Van De Wijgaart

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Deborah Kerfs (WTA-606) en Mathilde Devits (WTA-1165) hebben hun start niet gemist op het ITF-toernooi van Hammamet in Tunesië (Outdoor, $ 10 000). Op gravel plaatsten ze zich in twee sets voor de tweede ronde. Caroline Van De Wijgaart (Geen Ranking) greep naast een ticket voor de tweede ronde.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

De 20-jarige Kerfs speelt deze week als zesde reekshoofd in het Tunesische Hammamet. In de eerste ronde klopte ze de Russische Vasilisa Aponasenko (WTA-769) met 7-5 en 6-0. Ook de amper 18-jarige Devits startte succesvol in Tunesië. Ze versloeg de Zweedse Anette Munozova (WTA-910) met 7-6 en 6-3. De 21-jarige Van De Wijgaart (Geen Ranking) kon zich niet plaatsen voor de tweede ronde. Ze verloor met 6-1 en 6-3 van de Italiaanse Frederica Prati (Geen Ranking).

In de tweede ronde ontmoet Kerfs de Bulgaarse Ani Vangelova (WTA-893). Devits moet in haar tweede ronde aan de bak tegen het vijfde reekshoofd, de Franse Margot Yerolymos (WTA-582). Later vandaag komen Kerfs (WTA D-585) en Van De Wijgaart (Geen Ranking) ook nog in het dubbelspel in actie.

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

MEER NIEUWS