Home » Geen categorie » Kerfs strandt in kwartfinale Beinasco

Kerfs strandt in kwartfinale Beinasco

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Deborah Kerfs (WTA-580) kon haar zegereeks op het ITF-toernooi van Beinasco ($ 25 000, Italië) niet verderzetten. In de tweede ronde struikelde ze over Isabella Shinikova (WTA-303).

Kerfs werkte zich vanuit de kwalificaties tot op de hoofdtabel in het Italiaanse Beinasco. Op haar pad versloeg ze twee thuisspeelsters, om in de eerste ronde tegenover Katarina Zavatska (WTA-586) te komen staan. Kerfs is duidelijk niet onder de indruk van deze kwalificatiespeelster. Met tweemaal 6-1 speelt ze haar tegenstandster naar huis.

In de tweede ronde was de Française Manon Arcangioli (WTA-358) aan de beurt. Hoewel Kerfs meer dan 200 plaatsen lager op de wereldranglijst staat, bijt ze stevig van zich af. Met succes bovendien, onze landgenote bemachtigt met 6-3 en 7-5 een ticket voor de kwartfinale.

De kwartfinale zou een onderonsje met de Bulgaarse Isabella Shinikova worden. De twee stonden al eens eerder tegenover elkaar. In 2015 won Shinikova in drie sets op het Tunesische hardcourt. Dit keer lijkt de Bulgaarse beter bij de les. In de eerste set is ze dominant aanwezig, ze wint deze overtuigend met 1-6. In de tweede set kan Kerfs beter mee. Het is echter weer Shinikova die aan het langste eind trekt, 5-7.

 

Chloë Lyssens Danneboom

Chloë Lyssens Danneboom

MEER NIEUWS