Home » Geen categorie » Kerfs vliegt naar kwartfinale in Antalya

Kerfs vliegt naar kwartfinale in Antalya

Kerfs vliegt naar kwartfinale in Antalya

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Déborah Kerfs (WTA-646) heeft zich bij de laatste acht geschaard op het ITF-toernooi in Antalya ($ 10.000) in Turkije. Victoria (WTA-1120) en Anastasia (WTA-1281) Smirnova werden uitgeschakeld.

Kerfs, het zevende reekshoofd in Antalya, kende geen enkel probleem met haar opponente in de tweede ronde. Ze gunde de Française Julie Razafindranaly (WTA-903) geen enkel spelletje en triomfeerde na één uur spelen met 6-0,6-0. In de kwartfinale moet 20-jarige Belgische wel aan de bak tegen het tweede reekshoofd, de Georgische Sofia Kvatsabaia (WTA-379).

Voor de zussen Smirnova zit het enkeltoernooi in Antalya erop. Zij werden allebei geklopt door reekshoofden. Victoria Smirnova moest met twee keer 7-5 het onderspit delven tegen het Turkse vierde reekshoofd Ayla Aksu (WTA-404). Anastasia Smirnova verloor van vijfde reekshoofd Julia Stamatova (WTA-451) met 7-5 en 6-4.

In het dubbelspel was er goed nieuws voor zowel de zussen Smirnova (WTA D-1091) als Kerfs (WTA D-605). Ze plaatsen zich allemaal voor de halve finale. De tandem-Smirnova haalde het in drie sets (3-6,6-4, 10-1) van de vierde reekshoofden, Lizaveta Hancharova (WTA-921) en Julie Razafindranaly (WTA D-1121). Kerfs versloeg samen met de Duitse Yana Morderger (WTA-731) met 6-2 en 6-4 het Duits-Amerikaanse duo Katharina Jacob (WTA D-1268) en Sabrina Barkdull (NR). In de halve finale van het dubbelspel moet Kerfs spelen tegen de eerste reekshoofden, terwijl de zussen Smirnova tegenover de tweede reekshoofden staan.

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

Meer nieuws