Home » WTA » Keys host virtuele meeting met homofans, Antwerpse holebi’s lonken naar Van Uytvanck

Keys host virtuele meeting met homofans, Antwerpse holebi’s lonken naar Van Uytvanck

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Madison Keys organiseerde afgelopen weekend een virtuele meeting met een groepje homofans. De Antwerpse holebi-sportvereniging Active Company hoopt op een soortgelijk initiatief van Alison Van Uytvanck.

Keys maakte er een gezellig onderonsje van met enkele leden van de GLTA World Tour, een consortium van LGBTQ-tennisliefhebbers die deelnemen aan evenementen over de hele wereld. “Ik had zo veel plezier met mijn dertig nieuwe gay best friends“, twitterde de Amerikaanse na afloop.

De virtuele meeting ging niet onopgemerkt voorbij aan de tennistak van Active Company (AC), de Antwerpse sportvereniging voor holebi’s en vrienden. AC lonkt nu naar Alison Van Uytvanck voor een soortgelijke actie.

“Wij zijn Alison’s grootste fans”, vertelt Marcel van der Voort, activiteitenverantwoordelijke voor tennis en lid van de Raad van Bestuur van AC aan Tennisplaza. “Misschien kan Madison haar inspireren tot iets gelijkaardigs?”

“Onze organisatie komt elke zondag om 18u bij elkaar op Zoom (een platform om videoconferenties, online-vergaderingen en chatsessies te organiseren, n.v.d.r.). Het zou leuk zijn, mochten we Alison een keer kunnen verwelkomen, al was het maar voor tien kleine minuutjes.”

Alison Van Uytvanck - © Jimmie48 Tennis Photography
Alison Van Uytvanck – © Jimmie48 Tennis Photography

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

MEER NIEUWS