Fans van Yanina Wickmayer (WTA-68) blokkeren maar beter de volledige werkweek om 18.00 uur in hun agenda. In het vtm-programma ‘Sofie in de Keuken van…’ trekt Sofie Dumont namelijk naar Hasselt om er een hele week een bezoek te brengen aan Wicky.

In ‘Sofie in de Keuken van…’ trekt een van Belgisch meest bekende koks Vlaanderen rond om bv’s kooktips te geven en nieuwe recepten aan te leren. Deze week houdt Dumont dus halt in Hasselt waar ze bij Wickmayer thuis vijf verschillende gerechten zal bereiden die op een of andere manier een link hebben met de Belgische tennisster.

Beginnen doen Wickmayer en Dumont op maandag met een gezond en energierijk ontbijt. Zowel op dinsdag als donderdag staan er aardappelen op het menu, een van Wickmayers favoriete ingrediënten. Op woensdag is het tijd voor een maaltijdsoep met mosselen. De week afsluiten doen de dames met woepies (een soort gevuld koekje) als toepasselijk dessert.

Doorheen de week zal Wickmayer er trouwens niet alleen voorstaan. Ook verloofde Jérôme Van Der Zijl en metekindje Miley zullen Wickamyer een handje toesteken.

Het volledige menu:

  • Maandag: Ontbijt vol vezels en vitamines
  • Dinsdag: Bloemkoolstoemp met parmezaan en steak
  • Woensdag: Peterseliesoep met mosselen
  • Donderdag: Mozzarella- & parmahamkroketten
  • Vrijdag: Whoopies met vanillecrème en rood fruit
”Sofie

Sofie in de Keuken van…, van maandag tot vrijdag om 18.00 uur op vtm, herhalingen om 12.40 uur.

Deel:

Over de redacteur

Hoofdredacteur

Volg Rob op Twitter of stuur een mail naar Rob.van.Roy@tennisplaza.be.