Home » Geen categorie » Kim Clijsters is Slimste Mens ter Wereld

Kim Clijsters is Slimste Mens ter Wereld

Kim Clijsters is Slimste Mens ter Wereld

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Dat Kim Clijsters een ster op het tennisveld is, weet iedereen al lang. Gisteren schitterde de goedlachse blondine uit Bree echter ook op televisie. In De Slimste Mens ter Wereld ging ze meteen met de titel aan de haal.

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen mocht de immens populaire tv-quiz meteen een aantal knallers ontvangen. Naast acteur, danser en choreograaf Sam Louwyck namen niemand minder dan Kevin Janssens en Kim Clijsters plaats tegenover Erik Van Looy en zijn jury.

Dit trio maakte van De Slimste Mens meteen weer een schot in de roos. Met meer dan een miljoen kijkers, haalde VIER gisterenavond een marktaandeel van zowat 45% en overtrof daarmee het succes dat de quiz vorig jaar haalde. Kleppers als Kim Clijsters en Kevin Janssens zijn uiteraard publiekstrekkers, maar toch was het underdog Sam Louwyck die vanaf seconde één de show stal.

Kevin Janssens bewees meer te zijn dan een macho uit Stabroek en stond de hele tijd aan de leiding. Zijn collectief geheugen liet het echter afweten. Een fragment uit de openingsceremonie van de Olympische Spelen 2012 in Londen, deed hem de das om. Clijsters bleef alert en benutte meteen haar matchpunt. Ze vulde aan waar Kevin te kort schoot en mocht zich zo tot slimste mens kronen.

In een ietwat absurde maar vooral grappige finale, vochten Louwyck en Janssens voor het plaatsje naast Kim in de volgende aflevering. De kansen wisselden, maar uiteindelijk was het toch Kevin Janssens die aan het langste eind trok. Vandaag nemen Kim en Kevin het op tegen Kathy Pauwels. Is hier een nieuwe K3 in de maak?

 

-De Slimste Mens ter Wereld-

Om 22u05 op VIER

(heruitzending om 16u45)

Deel dit artikel

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Chloë Lyssens Danneboom

Chloë Lyssens Danneboom

Meer nieuws