Home » Geen categorie » Kirilenko getrouwd én zwanger

Kirilenko getrouwd én zwanger

Kirilenko getrouwd én zwanger

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

De Russische tennisbabe Maria Kirilenko speelde na september vorig jaar geen enkel officieel toernooi meer, zakte weg naar plaats 181 op de wereldranglijst en lijkt helemaal uit de spotlights verdwenen. Tennisplaza België weet waarom…

Ze lijkt al maanden van de aardbol verdwenen en veel mensen denken dat de oorzaak van Kirilenko’s afwezigheid te wijten is aan een blessure, maar niets is minder waar. De 27-jarige Russische stapte namelijk drie maanden geleden in het huwelijksbootje met de mysterieuze Russische 38-jarige zakenman Alexei Stepanov die ze kort na haar breuk met de Russische ijshockeyspeler Alexander Ovechkin leerde kennen.

Hoewel Kirilenko relatief stiekem haar “ja”-woord gaf, postte ze toch enkele teasende foto’s op haar privé-account van de sociale netwerksite Instagram (zie onder).

Of we de gewezen top 10-speelster nu snel terug op de courts zullen zien, is nog maar de vraag want enkele Russische media berichten sinds kort over een mogelijke zwangerschap. Een gerucht? Allesbehalve, want een vertrouwelijke bron bevestigde aan Tennisplaza België dat Kirilenko wel degelijk zwanger is. “Het is geen roddel want ze is al een tijdje in blijde verwachting”, klinkt het.

Noch Kirilenko zelf noch haar woordvoerder willen het nieuws vooralsnog bevestigen, maar het ziet er naar uit dat de tennisster nog niet meteen aan een comeback denkt.
 

Maria Kirilenko - © Instagram
Maria Kirilenko – © Instagram

Maria Kirilenko - © Instagram
Maria Kirilenko – © Instagram

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

Meer nieuws