Home » Clubnieuws » Kleedkamers en douches terug open voor tennissers

Kleedkamers en douches terug open voor tennissers

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

De Nationale Veiligheidsraad heeft nieuwe maatregelen uitgevaardigd voor de sportsector.

Competitie en training mochten al eerder hervat worden, maar nu is er nog meer goed nieuws: vanaf 1 juli mogen kleedkamers en douches opnieuw geopend worden. De voorwaarde is wel dat kleedkamers bezet worden door leden van eenzelfde team en na elke douchebeurt moet alles ontsmet worden.

Aangezien deze algemene maatregel niet kan worden toegepast in tennis, raadt de Franstalige tennisfederatie AFT alvast aan om douches en kleedkamers open te laten en na een passage van vijftig spelers de voorzieningen te reinigen en dat minstens één keer per dag.

Sportstages

Vanaf 1 juli mogen er terug sportstages plaatsvinden, zo ook in het tennis. Let wel: deze moeten in groepen van maximaal vijftig personen (zowel deelnemers als omkadering) georganiseerd worden. Deze groepen vormen elk een afzonderlijke sociale bubbel tijdens de stage. Alle activiteiten moeten worden georganiseerd per sociale bubbel en de groepen mogen niet worden gemengd.

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden