Home » ATP » Kokkinakis in lappenmand na incident dat doet terugdenken aan val van Goffin

Kokkinakis in lappenmand na incident dat doet terugdenken aan val van Goffin

Kokkinakis in lappenmand na incident dat doet terugdenken aan val van Goffin

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Staat Thanasi Kokkinakis (ATP-150) de komende weken aan de kant door een bijzonder ongelukkig voorval? De Australiër kwam in Monte Carlo ten val, liep een knieblessure op en werd later gespot op krukken.

Het incident deed zich zondag voor op de Rolex Monte Carlo Masters. In zijn eerste rondepartij tegen Karen Khachanov (ATP-38) kwam Kokkinakis aan het einde van de eerste set ten val toen hij een diepe backhand probeerde terug te slaan. De 22-jarige Australiër viel daarbij over een (zacht) reclamebord. Aanvankelijk leek hij met de schrik vrij te komen. Kokkinakis speelde de partij uit, maar na afloop werd de schade pas duidelijk. Hij verscheen één dag later op krukken in Monte Carlo.

Het vooral doet terugdenken aan het incident met David Goffin (ATP-10) op Roland Garros vorig jaar. Onze landgenoot stond na een val over een regenzeil toen maanden aan de kant. Op Twitter vroegen mensen zich dan ook af hoe het komt dat organisatoren nog steeds hun lesje niet geleerd hebben.

Nog meer (bijna) incidenten

Ook gisteren en vandaag doen dezelfde reclameborden het nodige stof opwaaien. Zowel Daniil Medvedev (ATP-49) als Alexander Zverev (ATP-4) kwamen ermee in contact. Voor beide heren liep het gelukkig beter af dan voor Kokkinakis.

Steven Gijbels

Steven Gijbels

Meer nieuws