Home » Geen categorie » Krunic over doodsbedreigingen: “Soms maken ze me echt bang”

Krunic over doodsbedreigingen: “Soms maken ze me echt bang”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Aleksandra Krunic (WTA-55) is niet de enige die ermee te maken krijgt maar ze is wel een van de weinigen die er openhartig over praat: “Ik vraag me soms af of zo’n zieke mensen écht bestaan”. 

De Servische tennisster sprak met Sport Klub over de doodsbedreigingen en negatieve berichten die ze krijgt, of ze nu wint of verliest.

“Ik weet hoe ik ermee moet omgaan, maar sommige berichten slagen erin om me echt bang te maken en dan vraag ik me af: bestaan zulke zieke mensen echt? Mijn manier om hiermee om te gaan is om er grapjes over te maken”, aldus de 24-jarige Krunic.

“Wanneer iemand schrijft dat ik verkracht en vermoord moet worden, antwoord ik: ‘Doe het dan meteen, kwel me niet zo met dat andere ding’. Ik bedoel, wat kan je tegen zulke idioten eigenlijk zeggen?”

Onlangs kwam Madison Keys (WTA-19) ook naar buiten met haar ervaringen met cyberpesten.

“Sharapova is niet populair bij haar collega’s”

Krunic ging ook in op de houding en populariteit van Sharapova. De Russische wordt omschreven als een van de meest asociale speelsters van het circuit.

“Ik weet dat veel mensen denken dat we elkaar op de WTA tour pijn willen doen, maar het is niet correct dit te veralgemenen. Basisfatsoen houdt in dat je gewoon ‘hallo’ zegt, we zijn immers allemaal collega’s van elkaar. Sharapova doet dat niet. Dat is waarom ze niet populair is bij haar collega’s, maar ik moet wel zeggen dat ik haar niet persoonlijk ken. Hoe onaantastbaar ze ook lijkt, ik denk echt dat ze een zware tijd doormaakt om op het veld te stappen na alles wat er gebeurd is.”

Maria Sharapova - © Jimmie48 Tennis Photography (www.j48tennis.net)
Maria Sharapova – © Jimmie48 Tennis Photography (www.j48tennis.net)

koen

koen

MEER NIEUWS