Home » Geen categorie » Kwartfinale eindhalte voor Bonaventure in Padova

Kwartfinale eindhalte voor Bonaventure in Padova

Kwartfinale eindhalte voor Bonaventure in Padova

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Ysaline Bonaventure (WTA-150) heeft zich niet kunnen plaatsen voor de halve finale van het ITF-toernooi van Padova ($ 25 000). In de kwartfinale startte ze als favoriete maar verloor ze verrassend van Daniela Seguel (WTA-251).

Bonaventure moest twee enkelpartijen afwerken op vrijdag. In haar eerste duel boekte ze nog in haar tweede ronde succes met 6-4 en 6-3 tegen de Macedonische Lina Gjorcheska (WTA-272).

Daarna moest Bonaventure in de kwartfinale aan de bak tegen de Chileense Seguel. Op papier was Seguel een haalbare tegenstandster want onze landgenote stond 101 plaatsen hoger op de WTA-ranking. Bonaventure liet zich echter verrassen. In de eerste set liep het tot 3-3 gelijk op, maar daarna greep Seguel de set met 6-3. In de tweede set kwam Bonaventure meteen op een 4-0-achterstand en kon deze niet meer ophalen. Seguel maakte de match met 6-2 af.

Ook in het dubbelspel is Bonaventures (WTA D-103) toernooi gedaan. Samen met de Kroatische Ana Vrljic (WTA D-340) verloor ze in de halve finale met 2-6,6-4 en 10-8 van de Italiaans-Poolse tandem Alice Matteucci (WTA D-193) en Katarzyna Piter (WTA D-145).

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

Meer nieuws