Home » ATP » Kwartfinale eindstation voor Coppejans en Bemelmans in challengertoernooien

Kwartfinale eindstation voor Coppejans en Bemelmans in challengertoernooien

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Kimmer Coppejans (ATP-166) verloor in de kwartfinale van het challengertoernooi van Sevilla (Spanje, CH 90). Ruben Bemelmans (ATP-212) onderging hetzelfde lot op het challengertoernooi van Istanbul (Turkije, CH 90).

Coppejans pakte vorig jaar nog de titel op het challengertoernooi van Sevilla maar kon zichzelf dus niet opvolgen. Hij verloor in de kwartfinale met 6-3 en 6-0 tegen de amper 20-jarige thuisspeler Alejandro Davidovich Fokina (ATP-109).

In het dubbelspel geraakte Coppejans (ATP D-304) samen met de Spanjaard Sergio Martos Gornes (ATP D-227) tot in de finale maar daarin moest onze landgenoot met 7-5 en 6-4 het onderspit delven tegen de Spaanse tweede reekshoofden Gerard Granollers (ATP D-121) en Pedro Martinez (ATP D-232).

Ruben Bemelmans - © Tani (Largus Media)
Ruben Bemelmans – © Tani (Largus Media)

Bemelmans werd in Istanbul uitgeschakeld in de kwarfinale. Hij ging met 6-7, 7-5 en 6-2 onderuit tegen het Franse topreekshoofd Ugo Humbert (ATP-72).

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden