Home » ATP » Kwartfinale voor Salman in Valldoreix

Kwartfinale voor Salman in Valldoreix

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Omar Salman (ATP-820) heeft zich geplaatst voor de kwartfinale van het ITF-toernooi in Valldoreix (Spanje, $ 15 000). Hij won zijn partij in de tweede ronde in twee sets. 

Salman moest het in de tweede ronde opnemen tegen de Brit Dan Dowson (ATP-1545). Eerder dit jaar werd Salman nog verrast door de Brit maar nu heeft de Belg zijn revanche dus beet. De eerste manche was er een met wisselende kansen en er vielen maar liefst tien breaks te noteren. Een tiebreak moest de beslissing brengen en hierin was de Belg nipt de sterkste.

De tweede manche verliep een stuk beter voor de Belg die al gauw op een 4-0 voorsprong kwam. Na 1 uur en 40 minuten wedstrijd was de overwinning binnen voor Salman. Het werd 7-6 (5) en 6-2. In de kwartfinale wacht hij op de winnaar van het duel tussen Pol Toledo Bague (ATP-391) en Felipe Meligeni Rodrigues Alves (ATP-987).

koen

koen

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden